Delta 4 pakt wederom geen punten.

Daar mochten we dan weer, 11.00 uur thuis. Ditmaal tegen Zwaluwen het 6e.
Door wat plotselinge veranderingen in het team begon onze eigen Ali B in de goal. Mounir Harraz bedankt!
Kansen vloeide heen en weer en wonder boven wonder waren wij sterker en zoals we gewend zijn, de kansjes gingen er niet in!
Vandaag moesten we het zonder de oudste van het team doen, waardoor er achterin wat gewijzigd werd, met de Patrick Zuidam en de boomlange Jim Jim centraal stonden wij sterk achterin.
De mooiste redding van de dag was die van Mounir, die de bal uit de kruising hield met een geweldige reflex. Ook haalde Jim nog een bal van de lijn.
Na een mooi opgezette aanval via Jordi Knoop, Giovanni Eenenaam en de meegekomen Robin van Zanten die zijn woorden waar maakte en een prachtig doelpunt maakte. Jullie lezen het goed, 1-0 voor!!!
Na knullig balverlies achterin kregen we vlak voor rust de deksel op de neus en gingen we met 1-1 aan de Marlboro, soesjes (bedankt Ermin!)en thee.
Met de ingevallen Johan Boer en Johan de Lange (you never walk alone goos!) die waren gewisseld voor buurman en buurman (Jesé Doradotresaan & Léon Hoogendijk) konden we verder aan de 2e helft.

Achterin stond het helaas wat minder sterk en werd de wedstrijd wat grimmiger. Dit resulteerde in wat vieze overtredingen en diverse opstootjes.
Al snel kregen we de 1-2 en de 1-3 tegen en lieten we de koppies hangen. Delta 4 speelde moedeloos en Zwaluwen strafte dit goed af met als einduitslag 1-6…
Helaas weer geen overwinning, er zit een stijgende lijn in (op basis van de 1e helft), we moeten proberen om negativiteit om te zetten in positiviteit!
Zaterdag tegen DVO uit, daar gaan wij onze eerste 3 puntjes pakken!!!

“Tu hijo perdido”
Jullie verloren zoon