Kloetinge – Deltasport 2-1

Vandaag een wedstrijd in het altijd zonnige Zeeland. Vroeg vertrokken de boys met de Vlaerdinger- bus naar Kloetinge. Het is de chauffeur gelukt om door een paar smalle zijstraten het complex te bereiken. De mannen van Ton Pattinama in een goeie sterke opstelling aanwezig, maar helaas maakte dat voor het scoreverloop niet uit.

Rond de 7e minuut door slecht verdedigen werd het 1-0 voor de thuisploeg. Vlak na rust (56emin.) werd het al 2-0. Gelukkig maakte Jordao Pattinama een kwartier voor tijd door een mooi schot de aansluitingstreffer. In de slotminuten ging zelfs laatste man Diego Liefden mee om de nodige ballen naar voren te koppen, maar helaas kwam daar geen doelpunt meer uit en eindigde de wedstrijd in een 2-1 overwinning voor Kloetinge.

Ondanks de nederlaag was de sfeer bij de selectie en supporters super gezellig na afloop.

auteur: Jessy Zwanenburg