Na een spannende wedstrijd tegen Zwaluwen mag Deltasport zich voor de 10e keer Vlaardings KAMPIOEN noemen!!

Tiemen Noordam gaf vrijdag zijn ja-woord, speelde een topwedstrijd tegen zijn nieuwe club van het komende seizoen, werd KAMPIOEN en verkozen tot man-of-the-match ! Na de wedstrijd ontvingen alle spelers een medaille, een bos bloemen en een KAMPIOENS-tshirt. Het feest ging tot in de kantine van Deltasport verder, waar eten klaar stond en de vertrekkende spelers werden bedankt en succes gewenst bij hun nieuwe club.

Jimmy van der Vaart gaat spelen in Ridderkerk bij Rijsoord, Tiemen Noordam en Jeroen vd Swaluw gaan een klasse hoger bij Zwaluwen en Nichy Einis Fortes vertrekt naar Nieuwenhoorn.

In het nieuwe seizoen komen er 12 nieuwe spelers naar de Broekpolder, die we later aan u zullen voorstellen.

Wij wensen u een mooie zomer toe.

Op 11 augustus starten wij weer met de 1e training, competitie begint op zaterdag 29 september. Oefenwedstrijden maken we via deze website en Facebook (evenementen) bekend.