Woensdagmiddag in de herfstvakantie stond helemaal in het teken van de kleine voetballers uit Vlaardingen en omstreken. Ruim 70 kids gingen, onder begeleiding van diverse trainers en begeleiders diverse balspellen doen op ons hoofdveld. Tussendoor lekker limonade drinken. Moe maar voldaan werden de kids nog uitgedaagd door tweevoudig wereldkampioen panna Jeand “EasyMan” Doest.
Patat en limonade in de kantine en een loting met kaarten voor Excelsior, Sparta en Feyenoord, 2 wedstrijdballen en een half jaar gratis contributie bij inschrijving in onze jeugdafdeling.
Wij hebben een fantastische middag gehad, bedankt namens alle trainers en vrijwilligers van Sv Deltasport Vlaardingen

Informatie over inschrijvingen ( vanaf 4 jaar ) kunt u doen via ons mailadres: deltasportvld@gmail.com of bellen naar het kantoor van onze hoofdsponsor ( ALM groep ) op werkdagen tussen 10:00 – 15:00 op nummer 010-767 00 64

(deze foto’s zijn geplaatst met toestemming van ouders of verzorgers van de kids)