Delta 4 doet zichzelf tekort in Broekpolderderby.

Vandaag mochten we aantreden tegen de buurman, Victoria’04 5. Met 19 aanwezigen op papier konden we vandaag de strijd beginnen om eindelijk eens 3 puntjes binnen te slepen.

Een eerste helft waarin wij de betere ploeg waren maar wel heel slordig met de kansen omgingen. Er zat echt goed voetbal in bij vlagen, zeker door een verstevigd middenveld. De kansen die we kregen gingen er niet in. En aan de andere kant stond onze vertrouwde sluitpost Patrick van der Heeden zijn mannetje in het goal en zo konden we met een 0-0 stand gaan rusten.
Mijn complimenten voor laatstgenoemde!

Verder in de 2e helft waren we wederom de betere ploeg. De grootste kans was voor Robin van Zanten, die na goed doorzetten van Tim Breedveld de bal richting ”the Flardingha Ruiters” schoot. De scheidsrechter die op een vreemde manier de wedstrijd floot, liet teveel toe. Dit leidde tot enkele schop momentjes van de tegenstander.
Waar de scheids al de 1e keer had moeten fluiten voor een overtreding, gebeurde dit na een 2e doodschop niet; waarop de reactie van Robin van Zanten niet slim was (wel deels begrijpelijk, maar gebruik ten alle tijde je verstand!)
Dit resulteerde in een directe rode kaart….
Verder met 10 man werden wij als ploeg achteruit gedwongen en dit resulteerde na rommelig verdedigen in een 1-0 achterstand.
Uit een standaard situatie maakte Victoria ook nog eens de 2-0 en na de ”zaag van de week” op de enkels van Patrick Punt was de wedstrijd wel gespeeld.
Helaas verloren, er zit wel een stijgende lijn in het spel en langzaam maar zeker gaan we echt wel puntjes pakken.
Vandaag verloren we ook voor een langere periode Patrick Punt die aan de wedstrijd verrekte enkelbanden heeft overgehouden.

Man of the match in mijn ogen is toch Patrick van der Heeden, daar is geen uitleg voor nodig!

Jammer van de uitslag, maar zie het positief in, want het gaat steeds beter. Zolang we de koppies niet laten hangen kunnen we er echt wel wat van, maar we moeten het wel met zijn allen doen!

Bedankt nog voor de supporters langs de lijn en dooie Bob Groenheide beterschap nog!

Tot de volgende keer maar weer,

”Tu amigo perdido”
Jullie verloren zoon,