Brielle – Deltasport ( 4-0 )

Deltasport speelde vandaag tegen Brielle. Deltasport de nummer 3 tegen Brielle de nummer 5, een belangrijke wedstrijd dus. Helaas was dit niet te zien in het begin van de wedstrijd. Deltasport kreeg wel in de 18e minuut een penalty die echter helaas werd gemist door Tiemen Noordam. Brielle kwam op voorsprong in de 34e minuut door een doelpunt van Marcel van den Berg, maar er was toen nog geen paniek bij Deltasport. Er was wel paniek in de 46e minuut toen Deltasport op een 2-0 achterstand kwam door een doelpunt van Nelson Costa de Brito, de spits van Brielle. Na de 3-0 van de middenvelder Damiano Vaudo was het beslist. Brielle maakte de vernedering compleet door de 4-0 van Joël da Veiga Martins.