Na een teleurstellende competitie start moest Deltasport winnen op een inhaal datum tegen SV Charlois . Sommige spelers hadden kleine pijntjes en moesten eerder het veld op om aan te voelen of de pijn te ernstig was voor 2 spelers was dat zo en moesten plaats nemen achter de boarding dus moest trainer Ton Pattinama de basis elf die hij in principe voor ogen had gaan rouleren. Het startsignaal werd gegeven door scheidsrechter R. wolf. De eerste beste aanval van Charlois ging direct in het netje van Deltasport. Dat gaf geen vertrouwen aan de spelers maar ze bewezen het tegendeel ze creëerden grote kansen maar net als de vorige wedstrijden worden die niet benut. Charlois was gevaarlijk en dreigende met counters van de snelle spitsen en dat leverde ook de 0-2 op in de 37ste minuut. De twee teams gingen thee drinken dat hadden ze wel nodig want het was een koude zaterdag middag op Sportpark de Broekpolder. Na de rust was het gelijk op gaand. Een heel erg opvallend moment in de wedstrijd de scheidsrechter raakte geblesseerd aan zijn enkel en moest het veld verlaten daar in de plaats kwam er een rapporteur die langs het veld stond dus gelukkig kon de wedstrijd nog 30 minuten door gaan spelen. Deltasport wou alles geven wat ze hadden. Christiaan scoorde de aansluitingstreffer. Ze streden voor elke bal en elke meter die ze konden lopen. De vlaardingers kreeg een corner in de 82ste minuut Dikkie Bontes kopte de bal goed en kwam tegen een arm van een oud speler van Deltasport aan maar de scheidsrechter reageerde er niet op en liet het spel gewoon door spelen. Verder kreeg verdediger Lugino Schubert een grote mogelijkheid maar die belande in de handen van de keeper. Niks wil erin bij deltasport en dan weet je het in de counter maakt Charlois het af 1-3 en de ingevallen scheidsrechter maakte er ook gelijk een eind aan.Helaas geen 3 punten voor onze mannen maar zoals wij bij Deltasport altijd zeggen Wij gaan voorop in de strijd en geven nooit op!

Volgende week speelt Deltasport weer thuis tegen Strijen 1 om half 3