Deltasport 2 – HVC’10

Zaterdag moest Deltasport’ 2 45 minuten inhalen tegen HVC’10 want, de scheidsrechter had 3 weken geleden kleine hartproblemen en moest daardoor de wedstrijd vroegtijdig staken. Deltasport moest een 0-3 achterstand verwerken. De vlaardingers gingen alles op alles zetten en daarom gingen ze met 4 spits spelen. In het begin kreeg de thuisploeg een penalty maar Burak Gumus miste de strafschop. 10 minuten na de penalty kreeg HVC’10 de kans om te scoren en zij deden dat wel 0-1. Er was niet veel tijd meer om te scoren maar dat lukte Deltasport wel. Rutger Noordhoek gaf een assist aan Cyrillo van Sausers die schoot de bal in het goal. Het was toen al onmogelijk om een 1-4 achterstand te verwerken en dat lukte ze ook helaas niet volgende week moet het 2 de elftal spelen thuis om 11 uur tegen GDA 2.