DELTASPORT – BRIELLE 1-1 ( zaterdag 11 maart 2017 )

In een levendige, turbulente en spannende wedstrijd moesten beide ploegen met een 1-1 gelijkspel genoegen nemen. Na de aftrap zochten Brielle als Deltasport afwisselend de aanval, maar door goed verdedigend werk werden de kansen over en weer niet benut, totdat drie minuten voor rust Ta’ha Kadri Deltasport op een 1-0 voorspring scoorde. Na de hervatting een gelijk spelbeeld waarbij arbiter de Mik een zwaar stempel op de wedstrijd drukte met een fors aantal kaarten voor Deltasport. Halverwege was er commotie toen er twee spelers geblesseerd op het veld lagen maar het spel gewoon doorging. In de 70e minuut kreeg Brielle een strafschop, wat geen pingel was maar die door Jeffrey Duijnstee vlekkeloos werd ingeschoten, waarmee de eindstand op het scorebord stond. De slotfase was met veel druk van Brielle en counters van de thuisploeg spannend en chaotisch. Na afloop kreeg de scheids van het talrijke publiek een welverdiend “Man of the Match” te horen. Overigens was zowel Brielle als Deltasport met het gelijkspel niet ontevreden.