Vandaag een ploeg uit den Haag, speelt in de reserve Hoofdklasse.

Een wedstrijd die aanvankelijk begon met een scherp Delta op elke bal van de tegenstander werd direct actie genomen en die periode was Delta sterker. In de 4 de minuut ontstond een kans de doelman van Quick2 was al gepasseerd maar de bal kon nog net uit het doel worden geschoten. Maar dan lijkt het of de inzet veranderd waardoor Quick2 enige kansen kreeg. Die kansen werden door vandaag de doelman Colin Hoeder, overigens de beste man van het veld, heel goed opgevangen. Colin moest wel drie keer zijn doel schoonhouden. Beide ploegen bleven aanvallen maar aan beide kanten werd ook heel veel balverlies geleden. Als Delta dan in de aanval ging werd de bal telkens te lang vastgehouden en na eindelijk aanspelen aan een medestander kon Quick2 makkelijk ingrijpen. Je zou denken speel nu eerder de bal over dat lukte in die fase absoluut niet. Dan plotseling schiet Marruchen Zimmerman uit zijn slof schiet de bal naar het doel en die wordt door een speler van Quick2 in eigen doel geschoten(1-0) en dat gebeurde net voor de pauze in de 46ste minuut.

Jordao Pattinama blijft dan in de kleedkamer achter en wordt vervangen door Dikkie Bontes. Marruchen begint gelijk goed maar schiet de bal uit een redelijk vrije positie de bal hoog over.Ook in de tweede helft lukte eigenlijk niet zoveel alleen de scheids trok nogal de aandacht naar zich toe met heel veel praten, helaas deed ook Edinho Pattinama dat daar weer geel voor kreeg. Op een bepaald moment werd Marruchen tweemaal door zijn directe tegenstander keihard onderuit gehaald hij reageerde dat direct af en ontstond er een opstootje. Het kostte hem en zijn tegenstander een gele kaart. Dan wordt er een prachtige aanval opgezet en uiteindelijk werd Edinho Pattinama vrij voor het doel gespeeld en schoot de bal keihard in 2-0. Jaco de Ligt die vanavond de leiding had wisselt dan Burak Gümüs voor Chris Promes en probeert de door Quick2 ingezette lange ballen te pareren de verdediging van Delta had daar grote moeite mee en in de 81 ste minuut was het raak er werd gescoord door Quick2 2-1. In de slotfase werd het heel spannend. Wesley Hulspas werd nog ingezet voor Winston Helder. Gelukkig bleef de voorsprong behouden ondanks dat de scheids heel lang liet doorspelen.