Deltasport – Sparta AV

Vooraf de wedstrijd werd er duidelijk gemaakt dat dit de belangrijkste wedstrijd tot nu toe is, en dat je dit niet mag verliezen , want anders speel je volgend seizoen in de tweede klasse.
Dus je moet alles of niets spelen en alles er voor geven dat je volgend seizoen gewoon nog 1e klasse speelt.
En dat deden de Vlaardingers ook. Maar toch kreeg Deltasport uit het niets een goal tegen. na de goal pepte heel het team elkaar op dat het nog niet voor bij is, en dat lieten ze tonen ook. Dikkie Bontes maakte de gelijkmaker 1-1.
Het weer was lekker om vanaf de kant te kijken maar niet om te voetballen, en dus werd er veel water gedronken door de spelers. Na de drink pauze hielde Deltasport de gelijke stand vast tot en met de rust. Daarna viel het een beetje tegen.Al snel kregen we de 1-2 om ons oren.En dan kijk je nog naar de score bord en daar stond dat er nog 30 minuten te spelen was en dan weet je dat het moeilijk gaat worden. En door die goal kreeg Sparta AV vertrouwen en scoorde daarna nog 2 keer en kreeg. djoemian en Chris da Silva kregen nog rood. Na het laatste fluit signaal van de scheidsrechter druipte de spelers van Deltasport af met droevige gezichten naar de kleedkamer.

Dus Volgend seizoen speelt Deltasport 1 2e Klasse.

Deltasport – Sparta 1-4