Deltasport begon met een verandering in de basis Sjors de Vogel die vorige week zijn eerste competitie goal scoorde tegen Binnenmaas hij vervangt Glenn de Visser die wat later aan kwam vanwege zijn werk. Deltasport had het lastig tegen een hele stugge ploeg uit Oude Kerk aan de IJssel. De eerste voorzetten kwamen van de voet van Jayrendo Seedorf maar die bereikte geen Vlaardinger. De thuisploeg moest al vroeg wisselen Kevin ging eruit voor Luigi . Het was een echte strijd op het middenveld die Deltasport heel vaak won daar door kreeg we ook kansen maar die werden niet benut. Deltasport ging de rust in om effe wat tips mee te krijgen van de trainer Ton Pattinama.

Tweede helft

In de tweede helft schrok Deltasport heel erg want Spirit kreeg heel veel kansen waarbij Roy ons goed in de wedstrijd hielp. In de 60 ste minuut ging Sjors de Vogel eruit voor Glenn de Visser die goed inviel. Een kwartier later raakte Jordao Pattinama in een soort van flipperkast met zich zelf en kreeg een been van de tegenstander tegen zijn voet en ging liggen en Deltasport kreeg een penalty mee en Jordao benutte hem zelf ook. Er was nog een kwartier te spelen Deltasport wisselde nog een keer Ivangelo Kwam erin voor Rutger. De Vlaardingers moest die voorsprong slim verdedigen maar dat deden ze helaas niet. Revelinho kreeg de bal op zijn arm en Spirit kreeg ook een penalty. Roy de keeper kwam er net niet bij dus scoorde spirit de 1-1. En dat was het laatste wat er gebeurde in de wedstrijd. Over de hele wedstrijd was een gelijkspel wel verdient voor beide ploegen.

Volgende week speelt Deltasport uit tegen SVS 1 om 14.00