Deltasport speelde zaterdag in nieuwe shirts van Macron waarop stond Deltasport no accepts Racism .De 11 van Deltasport werd op veel positie verandert.De vlaardingers kwamen goed uit de startblokken ze creëerden veel kansen in de 1e helft maar benutte ze niet
Net als de weken hiervoor kwam deltasport vroeg op achterstand. In de 9 de minuut scoorde de uitploeg Strijen de openingsgoal.Deltasport moest het vertrouwen uit de eerste 5 halen en dat deden ze ook Glenn kreeg een kans maar miste hem.De rust kwam in zicht Deltasport kon en moest beter spelen om er een gelijkspel of overwinning eruit te halen.Strijen was heel erg gevaarlijk in de counter met snelle spelers een van die is geblesseerd eruit ging in de rust.
Onze aanvoerder Jordao pepte het team op en hij verzilverde zelf een penalty. Hij nam een een korte aanloop en schoot de bal in het netje.Heel Deltasport ging erachter staan de Staf en de supporters.
Deltasport streed voor elk meter en gaf niet op Sjors kreeg een kans en kopte hem langs de keeper en deed de vogel dans maar de scheidsrechter keurde de goal af
Op het laatst wisselde de thuisploeg nog met Ciriel voor Jayrendo en Berry voor Glenn. Die zelfde Berry kreeg een open kop kans maar helaas ging die over.
Het lukte niet meer om te scoren dus bleef het bij een 1-1 gelijkspel.
Volgende week speelt Deltasport uit tegen Vitesse Delft. Dus kom Deltasport daar ook steunen.