BERICHT website vv Katwijk

Benefiet voor Sander Molenaar

Zoals iedereen ongetwijfeld heeft vernomen strijdt onze teammanager Sander Molenaar op dit moment tegen een vreselijke ziekte. De selectie van VV Katwijk wil hun teammanager en zijn familie een hart onder de riem steken.

De selectie organiseert met hulp van oud teammanager Karim Hajji en enkele supporters op donderdag 25 januari 2018 om 18.45 uur een benefietwedstrijd. De huidige selectie van Katwijk neemt het op tegen een mix van oud Katwijk, DOTO, Delta Sport en ASWH spelers. De wedstrijd zal 2 keer 30 minuten duren.

Tijdens deze avond zal er ook stilgestaan worden bij eenieder die ook strijdt tegen deze vreselijke ziekte of die hier mee te maken heeft gehad. Wij vragen iedereen om samen met ons voor de wedstrijd een witte ballon op te laten stijgen. Deze ballonnen staan symbool voor eenieder die strijd tegen kanker.

Vanaf 18.00 uur wordt er een heerlijk patatje aangeboden. De wedstrijd vangt om 18.45 uur aan. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u allemaal aanwezig bent op donderdag 25 januari.

Meer informatie? Neem dan via e-mail contact op met Karim Hajji: k.hajji1973@hotmail.com.

Samen Staan Wij Sterk

Selectie VV Katwijk