Van een supporter van Rijsoord kregen wij afgelopen week een zeer aardige mail toegestuurd naar aanleiding van een klein incident rond het veld. Dit vinden wij niet overdreven, wij vinden dit superaardig en heel attent! Wij hopen dat wie er dan ook langs of op het veld staat, iedereen dit voor een ander zal doen. 

Hallo, 

Ik wil even reageren op een ” incident” wat bij Rijsoord-Deltasport plaats had, even voor de rust werd er een bal over het hek geschoten en een supporter van Rijsoord wilde de bal pakken en kwam hierbij ten van. Gelijk werd er van de bank van Delta Sport gereageerd door de verzorger en kwam gelijk naar de persoon toe om te kijken wat er gebeurde ( de man werd duizelig ) en ging een stoel voor hem halen. Na de rust kwamen eerst de verzorger vragen hoe het ging en ook iemand van de begeleiding vroeg er naar en zei er zijn belangrijkere dingen dan voetbal!!!!

Ik (ook supporter) vond dit een geweldig gebaar van verzorger en begeleiding dat ik dit aan jullie wil mededelen en hoop dat je dit wil melden bij verzorger en begeleiding. Misschien vinden jullie dit wat overdreven, maar ik vind dat zoiets ook wel eens gemeld mag worden!!!!!!

met vriendelijke groet, 

een Rijsoord supporter