MEEUWEN – DELTASPORT   1-1

Een verre reis (142 km) naar Zoutelande diep in Zeeland, wel goed voor de onderlinge verstandhouding, lekker met zijn allen in de “De-Vlaerdinger” bus. De reis verliep voorspoedig en de ploeg had er veel zin in. Zou het vandaag weer leiden tot een overwinning.

Deltasport ging goed van start en was zeer aanvallend ingesteld. Toch was het pas na een half uur spelen dat er een goede kans kwam voor Marruchen Zimmerman. Hij twijfelde geen moment en opende de score 0-1. Dat werd dan tevens de ruststand.

Ook na rust waren de kansen voor Delta maar helaas kon het niet verhinderen dat de meeuwen de gelijkmaker scoorden 1-1. Ondanks de vele kansen voor Deltasport bleef het tot het einde nog spannend zeker tot in de laatste minuten bij een vrije trap voor de Meeuwen op het randje 16 meter. Gelukkig werd de bal naast geschoten en bleef het daardoor 1-1. Ton Pattinama de trainer van Delta bracht Dikkie Bontes voor Chris Promes nog in het veld om de druk op te blijven voeren. Dan het goede nieuws Jay Jay Gulpen komt na een vervelende blessure weer terug in het veld.

Maar niets kon de stand meer veranderen het bleef gelijk. Betekent nog steeds dat Delta nog geen wedstrijd heeft verloren in deze competitie en dat moet we zo houden.

Volgend weekend weer een thuiswedstrijd in de Broekpolder, onze gasten zijn vv SHO uit Oud-Beijerland.

auteur: Frans de Jong