Deltasporters, supporters, alle media, Vlaardingers en voetballiefhebbers uit de regio…….we hopen dat jullie een fantastische zomer hebben gehad of nog hebben misschien. Ons schema begint alweer aanstaande zaterdag met de eerste training. Normaal gesproken heeft zo’n eerste trainingsdag een ochtend en middagprogramma, maar door de droogte van de laatste weken kunnen we minder gebruik maken van de grasvelden. Onze training begint om 11:00 uur op het kunstgrasveld en huisgenoot CION zal om 13:00 uur zijn trainingsprogramma starten.

Het oefenprogramma staat inmiddels ook online, deze wedstrijden staan onder het tabblad PROGRAMMA –> OEFENWEDSTRIJDEN ’18/’19

De KNVB beker wedstrijden staan onder het zelfde tabblad onder KNVB wedstrijden. Deze eerste wedstrijd is op zaterdag 1 september a.s. bij HVC’10 in Hoek van Holland en de aanvang is 14:30 uur.

Natuurlijk bent u van harte welkom op ons complex aan de Kooikersweg nr. 2 in de Broekpolder in Vlaardingen.