SV Deltasport heeft dankzij een samenwerking met SponsorVisie haar digitale mogelijkheden uitgebreid en biedt hierdoor een nieuwe, actieve manier van sponsoring aan. Sponsoren kunnen via de website en tv-schermen op locatie actief in contact komen met leden en de overige bezoekers van SV Deltasport

Tot voor kort waren de sponsoren op de website echter alleen zichtbaar met hun bedrijfslogo. Nu is dat totaal anders. Sponsoren kunnen via een gebruiksvriendelijk beheersysteem een volledige bedrijfspresentatie op de website van SV Deltasport onderhouden. Daarnaast kan de sponsor via dit systeem zelf advertenties aanmaken en plaatsen op de website en op de schermen in het clubhuis. Hierdoor heeft sponsoren de voordelen van adverteren en is het ook interessant geworden voor de bedrijven die een minder grote band met de vereniging hebben.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over sponsoring bij  SV Deltasport?

Neemt u dan contact op met Marjon Lammers, via e-mail: manida1@tiscali.nl of telefonisch: 06-51415745, zij kunt u op de hoogte brengen over de verschillende sponsormogenlijkheden en een voor u op maat gesneden sponsorpakket samenstellen.

Namens de sponsorcommissie,

Marjon Lammers