Deltasport 1 – RVVH 1

2 weken geleden pakte Edinho zijn zesde gele kaart en Chris da Silva rood tegen Westlandia daar voor in de plaats kwam Luigi Edson Nunes en Steve Kot. Er stond een aardige wind op het sportcomplex van Deltasport.In het begin was het spel redelijk. Deltasport wachten af en creëerde kansen maar benutte ze niet. De 0-1 kwam eigenlijk uit het niets want RVVH kreeg een vrije trap keeper Colin pakte de bal maar had hem niet klem de bal stuiterde van hem weg en de speler van RVVH was attent genoeg en schoot de bal erin. Na de tegentreffer zakte de moet in want, deze wedstrijd moet gewonnen worden om nacompetitie te ontlopen. In de rust hadden de trainers een nieuwe strijdplan uitgelegd aan de 11 basisspelers. In de eerste minuten vond Deltasport het strijdplan moeilijk om het in de praktijk uit te voeren en kreeg ook de 0-2 achter de rug. Maar het tegendeel werd er bewezen. In de eerste helft gingen de koppies naar beneden maar nu strijden ze allemaal om een aansluitingstreffer te maken en dat lukt ook Zimmerman maakte de 1-2. Na de goal had iedereen er weer vertrouwen om een gelijkspel uit te slepen. In de 70e minuut schoot Derk Dupon die ingevallen was op goal maar het schot werd verlengt door Zimmerman maar die stond buitenspel. Na de wedstrijd sprak iemand de keeper van RVVH hij zij dat het geen buitenspel was. Maar we moeten door. Na dat moment creëerde Deltasport wel kansen zelfs Jordao Pattinama werd vastgehouden in het 16 meter gebied het staat ook op de de foto maar de scheidsrechter floot er niet voor dus bleef het bij 1-2. Dus is het waarschijnlijk Nacompetitie spelen voor deltasport.

Deltasport- RVVH 1-2