Vrijwilligers deel 2:
Rob Bakker (links) is 59 jaar, al 3 jaar bestuurslid van Deltasport en wekelijks bezig op de club. Rob heeft zelf bij de jeugd van vv Vlaardingen gespeeld ( in 1990 fusieclub met DSS => Deltasport ) Na een periode bij zondagclub Steeds Hooger te hebben gevoetbald, ging hij toch naar een zaterdagclub op zoek. Via zijn collega Nancy ( echtgenote oud Deltasporter ) kwam hij weer langs de lijn kijken bij de Broekpolderclub. Rob vertelt :”Door een goede regeling bij de bank waar ik werkzaam ben geweest kon ik vrijwilligerswerk gaan doen”. Wekelijks doet hij met een van de andere mannen de boodschappen voor de club en dat is “flink sjouwen” zegt hij.
De andere spierbundel op de foto is 40 jarig CION lid Cees Buytenhek (75 jr). In zijn jeugd begonnen bij SVDPW, maar al snel haalde SVV dit talent daar weg. Na zijn dienstjaren is hij weer terug gegaan op het oude nest bij SVDPW, waar hij tot zijn 32e jaar actief heeft gevoetbald. Het hele team waar hij zomers recreatief speelde is toen bij CION in de competitie ingeschreven, Cees heeft tot zijn 68e jaar achter de bal aan gerend.
Samen met wat andere vrijwilligers ( Rob, Cor, Cees en Jan ) zorgt hij ervoor dat de kantine en het veld goed worden onderhouden. Op vrijdag halen de mannen de grote boodschappen voor het ‘speelweekend’. Doordeweeks halen ze de aanbiedingen. Kantine wordt gedeeld door Deltasport en CION, de ene week speelt Delta thuis, de week erna CION.
Aan de koffietafel ‘s ochtends komen alle berichten uit de regio voorbij, meestal gaat het over voetbal…….
Wij bedanken ook deze helden Rob en Cees voor hun tomeloze inzet elke week 💪🏼💪🏼🔴⚫️🔵