Deltasport mocht vandaag aantreden tegen de nummer zeven van de competitie, Westlandia. 2-1 (zaterdag 22 april 2017)

Op papier een lastige wedstrijd voor de rood-zwarten, maar zo zag het er niet naar uit. Het was Ta’ha Kadri die aanlegde voor de vrije trap in de 6e minuut en in de rebound scoorde Marruchen Zimmerman. Deltasport was de bovenliggende partij in de eerste helft met ontelbaar veel kansen. Helaas was dat in de 2e helft anders. De kansen werden gemist en zo was Deltasport niet krachtig genoeg om de drie punten over de streep te trekken.In de 87e minuut scoorde Westlandia de gelijkmaker met als doelpuntenmaker Stefan Bron. Twee minuten later werd het 2-1 voor de Westlanders en verlieten de Deltasporters teleurgesteld het veld. Zo verliest Deltasport deze wedstrijd en zijn er nog drie wedstrijden te gaan.