Helaas voor de voetballiefhebbers werden alle wedstrijden van WEST II door teveel sneeuw op de velden door de KNVB afgelast zaterdag 3 maart. Het veld was ook te hard om er op te trainen dus bleef de selectie in de kantine om te kaarten, darten en kibbeling en kippepootjes te snacken…kortom het was gezellig.

Temperatuur voor de komende week ziet er gelukkig een stuk beter uit, minder scherpe wind en met een graad of 10 prima weer om de wedstrijd tegen Nieuwenhoorn te spelen. Op 4 november 2017 hadden we deze vereniging op eigen terrein en werd door de Broekpolderploeg gewonnen met 6-1.

Mocht je gezellig onze Deltasporters komen aanmoedigen, het adres Sportpark Nieuwenhoorn, Rijksstraatweg 370 in Hellevoetsluis en aanvang 14:30 uur.