Deltasport gaat versterkt het nieuwe seizoen in

7 juni 2020 14:00

Ramon Vink

De selectie heeft een behoorlijke metamorfose doorgemaakt en zal naast het blijven van een grote groep spelers aangevuld worden met een mooie kern van goede voetballers. Hoofdtrainer en technisch verantwoordelijke van de club Ton Pattinama kijkt met een goed gevoel uit naar het nieuwe seizoen.

Na een zwaar jaar 2019 achter de rug en een vreemd begin van 2020 kijkt Deltasport met groot genoegen richting de toekomst. Na de brand van het clubgebouw en degradatie naar de 2e klasse volgde er een moeizaam seizoen in diezelfde 2e klasse. Wegens de Corona crisis werd dit seizoen echter ongeldig verklaard waardoor Deltasport in dezelfde competitie zal spelen als afgelopen jaar.

Vanaf augustus begint Deltasport aan de voorbereiding op het seizoen 2020/21 en dit zal worden gedaan met een behoorlijk aantal nieuwe gezichten. Hierbij moet wel gezegd worden dat een groot aantal spelers de club trouw blijven, iets waar de vereniging zeer content mee is. De volgende spelers blijven Deltasport trouw; Jordao Pattinama, Edinho Pattinama, Dikkie Bontes, Djoemian Sarkam, Kevin Orcadia, Chris Fontes de Mello, Jon van der Donk, Kelvin Oliveira, Cyrillo Sauers en Lugino Schubert.

Naast alle spelers die blijven heeft hoofdtrainer en technisch verantwoordelijke Ton Pattinama het ja-woord gekregen van een hoop nieuwe spelers die graag komend seizoen voor Deltasport zullen gaan spelen. Er mag gezegd worden dat de selectie met deze aanwinsten er sterk op vooruit gaat en dat de verwachting is dat Deltasport een beter seizoen zal draaien dan het afgelopen jaar.

De volgende spelers zullen komend seizoen de selectie van Ton Pattinama komen versterken; Josimar Lima, Brian Leons, Moreno Marengo, Micha van der Want, Helder Mendes Andrade, Anthonio Thomas, Jardel Lenselink, Dinaldrick Thielman, Leonardo Almeida da Luz, Alicson Ramos, Chris Zaide, Randy Evora en Davi Lizardo.
Tevens zal er een grote groep spelers die in het verleden bij Deltasport hebben gespeeld terugkeren naar de Broekpolder, namelijk Vlad Smirnov, Winston Helder, Collin Hoeder, Django Binder, Elger Batta en Elton Evora.

Al met al is de selectie zo goed als rond en kijkt Deltasport reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen waarin het zeer zeker revanche wil en zal gaan nemen op de afgelopen twee jaar.

Bron: Redactie sv Deltasport

Lees meer over:
#Deltasport

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!