Eerste training selectie Deltasport tijdens Coronaperiode

14 juni 2020 22:45

Ramon Vink

De nieuwe selectie van Deltasport voor het seizoen 20/21 heeft zaterdag 13 juni haar eerste training onder leiding van trainer Ton Pattinama afgewerkt. De voorbereiding op het nieuwe seizoen begint begin augustus maar de spelers wilde zo graag weer eens op het veld staan dat er besloten is de komende periode toch nog een aantal trainingssessies in te plannen.

Zodoende stond er een groep van ruim 30 spelers op het veld onder leiding van de technische staf van Deltasport. Deltasport houdt zich uiteraard aan de regels opgesteld door het RIVM waardoor er enkel oefeningen zijn uitgevoerd met inachtneming van de 1,5 meter regel. Desondanks stond men met een glimlach op het veld, mede ook door het heerlijke zonnetje, en kon de groep elkaar alvast leren kennen voor het nieuwe seizoen.

Ton Pattinama: “Het is ontzettend fijn om na zo’n lange periode weer op het veld te mogen staan. Het kriebelde zo erg bij de spelersgroep dat ik besloten heb om een aantal trainingssessies te organiseren en dit werd dusdanig positief ontvangen door de spelers dat we dit de komende weken een vervolg zullen gaan geven.”

De komende periode zal er op zaterdagen getraind worden door de selectie van Deltasport en met het vooruitzicht dat de vereniging per 1 juli weer officieel open mag wordt het een gezellige zomerperiode bij de Broekpolderclub.

Check hier de foto’s van de eerste training van de nieuwe selectie van Deltasport.

Bron: Redactie Deltasport

Lees meer over:
#Deltasport

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!