Deltasport breidt uit met tweede zaalvoetbalteam

15 juni 2020 18:00

Ramon Vink

Met trots kan het bestuur van Deltasport melden dat het een tweede zaalvoetbalteam binnen heeft kunnen halen voor de vereniging. De afgelopen seizoenen werd Deltasport vertegenwoordigt door een zaalvoetbalteam dat speelt in de Margriethallen in Schiedam en het nieuwe zaalteam zal de club vertegenwoordigen met als thuishaven Sporthal Kralingen in Rotterdam.

Het nieuwe team zal herkenbaar zijn onder de naam Deltasport Zaal 1 en zal uitkomen in de 1e klasse regio Rijnmond. Een aantal spelers uit de selectie van het veldvoetbal starten dit team samen op met een groep vrienden. Gezien het niveau waarop zij hun intrede gaan maken mogen we veel verwachten van dit team. Het al bestaande zaalvoetbalteam van Deltasport zal door de komst van dit nieuwe team verder gaan als Deltasport Zaal 2.

Het bestuur van Deltasport is dan ook verheugd om te melden dat de vereniging het seizoen 2020/21 in zal gaan met twee zaalvoetbalteams welke respectievelijk in de 1e en 3e klasse regio Rijnmond uitkomen. Een mooie vertegenwoordiging en wij nodigen iedereen van harte uit tijdens het komende seizoen een kijkje te nemen bij beide zaalvoetbalteams om met eigen ogen te zien dat Deltasport groter is als men denkt!

Bron: Redactie Deltasport

Lees meer over:
#Deltasport #Zaalvoetbal

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!