Oud-Deltasport team keert terug op Sportpark Broekpolder

16 juni 2020 18:00

Ramon Vink

Nadat er het gehele seizoen via verschillende wegen contact is gehouden met een aantal spelers van het team dat Deltasport helaas vorig seizoen had verlaten kan het bestuur van Deltasport bekend maken dat dit team tijdens het seizoen 2020/21 weer zal schitteren in het prachtige rood-zwarte shirt. Zij zullen vanaf komend seizoen als vanouds Deltasport vertegenwoordigen als het 3e elftal.

Nadat zij de club aan het einde van het seizoen 2018/19 met pijn in het hart hadden verlaten wegens weinig perspectief is er via verschillende leden van Deltasport altijd contact gehouden met een aantal spelers van het toenmalige 3e elftal. Nadat er door een aantal leden van Deltasport contact werd geïnitieerd heeft het bestuur contact gelegd met aanvoerder Joey Anterman. Na deze gesprekken heeft het team de koppen bij elkaar gestoken en hebben zij gezamenlijk besloten terug te keren op sportcomplex Broekpolder.

Joey Anterman, aanvoerder van het 3e elftal: “Wegens veel onduidelijkheid zijn we vorig jaar vertrokken bij Deltasport maar het is duidelijk dat de club nu vooruit kijkt en de zaken beter op orde heeft. Het gaf ons als oud-leden een heel goed gevoel dat meerdere Deltasporters contact met ons hielden en na direct contact met Ramon Vink is het balletje echt gaan rollen. Er zijn goede afspraken gemaakt en de gestelde voorwaarden vanuit Deltasport zien er goed uit”.

Ramon Vink, voorzitter en woordvoerder van de vereniging: “Wij zijn enorm blij met de terugkomst van ons oude 3e elftal. Nadat wij als bestuur van Deltasport hoorde dat er een aantal spelers graag terug wilde komen bij onze vereniging zijn wij het gesprek aangegaan en hebben we duidelijke afspraken met elkaar gemaakt. Wij zijn ontzettend blij dat dit heeft geresulteerd in de terugkomst van deze heren en wij kijken enorm uit naar het nieuwe seizoen waarin Deltasport qua ledenaantal weer gegroeid is en bovendien een tweetal nieuwe teams heeft mogen inschrijven!”.

Joey voegt hieraan toe: “We komen in totaal met 19 spelers over, daar er 17 van afgelopen seizoen meegaan en er twee spelers terugkeren in ons team. Ook zij hebben in het verleden al eerder bij Deltasport gespeeld. Met dit team zullen wij meedoen om de bovenste plekken en wij zijn ervan overtuigd dat we een mooi jaar bij Deltasport tegemoet gaan!”.

Deltasport zal het komende seizoen ingaan met 5 seniorenteams en 2 zaalvoetbalteams en het zou enorm graag nog een jeugdteam hieraan toe willen voegen. Of dit lukt zal mede moeten blijken na de 2e editie van de Jeugdvoetbaldag die op zaterdag 4 juli plaatsvindt op sportpark Broekpolder. Duidelijk is wel dat Deltasport weer vooruit kan kijken en dat het met een mooie groep leden het nieuwe seizoen tegemoet zal gaan!

Foto_3e1.jpeg

Bron: Redactie Deltasport

Lees meer over:
#Deltasport

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!