Deltasport start lege flessenactie voor Jeugdplan!

17 juni 2020 14:00

Ramon Vink

Als er één club in Vlaardingen bereid is en haar goede wil toont om weer een jeugdafdeling op te starten dan is het Deltasport wel. Na een Open Dag in oktober 2018 en de Jeugdvoetbaldag van 23 mei jl. organiseert Deltasport op 4 juli 2020 de 2e editie van de Jeugdvoetbaldag. Naast deze evenementen wil Deltasport ook geld ophalen middels een lege flessenactie om zo de plannen nog meer kracht bij te zetten; het herstarten van een jeugdafdeling.

Het concept is vrij simpel; Deltasport wil middels donaties van lege flessen een potje creëren om zo leuke activiteiten en evenementen te kunnen organiseren voor de jeugd in Vlaardingen met als doel om uiteindelijk weer met een eigen jeugdafdeling te starten.

Momenteel, mede door de Coronacrisis, is hier geen extra potje voor waardoor deze lege flessenactie moet bijdragen aan een bedrag dat Deltasport kan investeren in het bewerkstelligen van de jeugdafdeling.

U kunt de lege flessen langsbrengen bij onze vereniging op Sportpark Broekpolder maar mocht dit niet lukken zijn wij meer dan bereid om de flessen bij u op te komen halen.

U vindt meer informatie hierover op de poster en via de pagina LEGE FLESSENACTIE op onze website.

Wilt u Deltasport helpen bij de jeugdplannen en wilt u ons net dat extra steuntje in de rug geven?
Breng dan uw lege flessen langs of neem contact op zodat wij de flessen op kunnen komen halen!

Iedere fles en euro telt!

Flessenactie_website.GIF

Bron: Redactie Deltasport

Lees meer over:
#Deltasport

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!