Redouan Boulfalfal keert terug op het oude nest

16 juni 2020 15:00

Ramon Vink

Deltasport heeft zich op de valreep van de deadline voor het inschrijven van spelers voor komend seizoen nog weten te versterken met een oude bekende, namelijk spits Redouan Boulfalfal. Redouan speelde in het verleden al een aantal seizoenen bij Deltasport toen het uitkwam in de Eerste- en Hoofdklasse. Nu komt hij als oude bekende de equipe van trainer Ton Pattinama versterken om hoge ogen te gooien in de 2e klasse.

Redouan was gedurende zijn eerdere periode bij Deltasport een gevreesde spits die ontzettend sterk aan de bal was en regelmatig zijn doelpunten meepikte. Zijn hoogtepunt is waarschijnlijk het doelpunt dat hij maakte in de KNVB-bekerstunt van Deltasport tegen Willem II in het seizoen 2015/16, toen onze club vriend en vijand verraste en er met een 2-1 overwinning vandoor ging en in de volgende ronde mocht afreizen naar de Vijverberg om het op te nemen tegen De Graafschap. Redouan komt over van Capelle.

“Dat was een fantastische periode”, aldus Ton Pattinama. “Helaas spelen we momenteel op een lager niveau maar het feit dat er komend seizoen zoveel spelers de weg terug naar Sportpark Broekpolder maken zegt mij heel veel. We gaan er een mooi seizoen van maken en aan iedereen laten zien dat het afgelopen seizoen er één is om snel te vergeten!”.

Bron: Redactie Deltasport

Lees meer over:
#Deltasport

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!