Kantine en terras Deltasport vanaf woensdag 1 juli weer open!

24 juni 2020 20:00

Ramon Vink

Het is nog eventjes wachten maar het moment komt steeds dichterbij; Deltasport mag haar kantine en terras weer openen vanaf woensdag 1 juli. Dit betekent dat ons sportcomplex zowel op woensdag 1 juli en donderdag 2 juli vanaf 19.00 uur en op zaterdag 4 juli vanaf 12.00 uur open is voor iedereen die graag een drankje komt drinken om onze vereniging te steunen en om uiteraard weer ouderwets gezellig bij elkaar te komen. Op diezelfde zaterdag organiseert Deltasport de 2e editie van de Jeugdvoetbaldag dus dat betekent dubbel feest!

Indien Deltasport de regel- en wetgeving van het RIVM in acht neemt mag men weer open. De huidige regels voor de horeca zullen ook gelden voor de sportverenigingen waardoor er via reservering maximaal 30 personen binnen mogen zitten. Voor het terras geldt geen maximum mits iedereen aan een tafel zit en de 1,5 meter regel in acht neemt. Ook dient het bestuur met ieder persoon in gesprek te gaan om de normen en waarden te waarborgen wat betreft de Corona perikelen. Informatie over de reserveringen volgt op de Facebookpagina Sv Deltasport.

Om te vieren dat onze voetbalvereniging weer open mag wilt het bestuur van Deltasport op zaterdag 4 juli een barbecue organiseren. Zij verwachten een grote opkomst op de eerste echte zaterdag dat de club weer volledig open mag en als men een drankje doet dient er ook gegeten te worden. Er zijn munten te koop voor een kleine bijdrage á €5,- waarmee er eten gehaald kan worden vanaf 17.30 uur. Het bestuur hoopt dat er zoveel mogelijk mensen blijven eten zodat er gedurende de hele dag weer ouderwets gefeest kan worden.

Het bestuur van Deltasport is verheugd jullie allemaal weer te verwelkomen op Sportpark Broekpolder en wij hopen dat jullie in grote getalen een bezoek komen brengen. Op woensdag 1 juli en donderdag 2 juli zijn wij ook geopend vanaf 19.00 uur dus mocht je langs willen komen dan ben je van harte welkom!

Bron: Redactie Deltasport

Lees meer over:
#Deltasport #Drankjes #Terras

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!