Deltasport start met exclusieve verkoop van handdoeken!

3 juli 2020 12:00

Ramon Vink

Het zijn momenteel bijzondere tijden voor iedereen. De coronacrisis raakt ons allemaal. Ook voor onze club zijn het logischerwijs zware maanden. Maandenlang geen inkomsten in de kantine rondom wedstrijden en trainingen, sponsoren die in zwaar weer verkeren en ga zo maar door. We hebben daarom besloten een actie in te gaan zetten waarbij jullie, als leden en supporters, geheel vrijblijvend de kans hebben om de club te steunen.

Met een heuse clubhanddoekactie bieden we jou de mogelijkheid om een prachtige handdoek aan te schaffen, geheel in stijl van onze club. Op deze manier kan je de club steunen doordat de vereniging voor iedere verkochte handdoek €5,- ontvangt. Dus jij zal niet enkel in het bezit zijn van deze stoere handdoek maar je helpt de club er ook nog eens mee. Win-win!
De actie start direct en zal eindigen op 26 juli.

Via de webshop MyClubStore kan je je Deltasport handdoek scoren voor het douchen bij de voetbal, voor het meenemen op vakantie of gewoon lekker voor thuis. De handdoek is in twee maten te verkrijgen, namelijk een handdoek van 50 x 100 cm voor slechts €17,50 en een handdoek van 70 x 140 cm voor slechts €22,50.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Ga vanaf NU naar de website https://www.myclubstore.eu/clubs/sv-deltasport/
  2. Op deze webshop pagina van onze club kun je de handdoeken zien en informatie vinden over de actie.
  3. Bestel hier de handdoek(en) en ga naar de betaalpagina.
  4. Reken hier de bestelde handdoek(en) af, waarna ze in productie gaan.
  5. Alle bestelde handdoeken worden ca. 3 weken na sluiting van de shop afgeleverd bij de club. We zullen tegen die tijd verdere informatie geven over hoe en wanneer de bestellingen opgehaald kunnen worden.

Wacht niet te lang en zorg dat je in deze periode jouw exclusieve Deltasport handdoek scoort!

Advertentie_sv_DELTASPORT.png

Bron: Redactie Deltasport

Lees meer over:
#Deltasport #handdoek

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!