1 augustus: Deltasport Summer FootTennis Tournament 2020

10 juli 2020 14:00

Ramon Vink

Het afgelopen seizoen heeft een heel vreemd einde gekend en een aantal teams zijn zich inmiddels alweer langzaam aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. Per 1 augustus opent Deltasport officieel het seizoen 2020/21 en dat wordt gedaan met een superleuk toernooi waar alle Deltasport-leden zich voor kunnen inschrijven als koppel: het Deltasport Summer FootTennis Tournament 2020!

Gezien er in de voorbereiding genoeg zal worden getraind en wedstrijden worden gespeeld organiseert Deltasport een toernooi waarbij de combinatie van twee sporten centraal staan; tennis en voetbal.
Op trainingen wordt dit spelletje al regelmatig beoefend en hoe leuk is het om het seizoen te starten met een toernooi tussen Deltasporters waarbij er een wisselbokaal op het spel staat!?

Er worden op 1 augustus een tweetal veldjes uitgezet en er wordt gespeeld in vier poules van vier teams. Er is dus plek voor 16 teams. Elk team bevat twee leden, waardoor er dus 32 Deltasporters mee kunnen doen aan dit exclusieve Deltasport evenement. De regels bevatten elementen uit zowel de voetbalsport als de tennissport, waardoor dit een leuke variant is op het normale voetbalspelletje.

Om de opening kracht bij te zetten zal er de gehele dag zonnige, gezellige en tropische muziek uit de boxen komen van FeestDJ Jari en zal het terras langs het veld toegankelijk zijn voor iedereen die wil komen kijken naar dit toernooi. Daarnaast zal er vanachter de bar voldoende koele drankjes worden geserveerd en is ’t chalet open om een versnapering te halen. Kortom; het beloofd een hele mooie dag te worden!

Het Deltasport Summer FootTennis Tournament 2020 wordt mogelijk gemaakt door The Irish Pub en Café Mes, twee cafés die hun sporen hebben verdiend binnen Vlaardingen en de organisatie is dan ook enorm blij dat deze uitbaters dit toernooi mogelijk willen maken!

Schrijf je in via het inschrijfformulier op de homepage of klik de volgende link aan; Inschrijfformulier Deltasport Summer FootTennis Tournament ’20.

Wees er op tijd bij en schrijf je per koppel in want vol = vol!

Poster_Deltasport_Summer_FootTennis_Tournament.jpg

Bron: Redactie Deltasport

Lees meer over:
#Deltasport #FootTennis

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!