Fernhout Fysiotherapie verbindt zich aan Deltasport

24 juli 2020 18:00

Ramon Vink

Deltasport en Fernhout Fysiotherapie gaan de handen ineenslaan en hebben besloten een samenwerking aan te gaan voor de komende jaren. Beide partijen waren het snel eens en gaven aan een partnership aan te willen gaan. Dit partnership bevat onder andere een stuk ondersteuning vanuit de fysiopraktijk betreft de verzorging en behandelingen bij de leden van Deltasport. De Broekpolderclub is enorm content met deze samenwerking en is trots op het feit dat een gerenommeerde partij als Fernhout Fysiotherapie het partnership aan wil gaan.

Marjon Lammers, sponsorzaken van Deltasport: “Wij zijn als voetbalvereniging enorm blij met het feit dat deze samenwerking tot stand gaat komen. Nadat onze verzorger na een aantal jaar voor een andere uitdaging heeft gekozen kwamen wij al snel uit bij Fernhout. De gesprekken liepen voorspoedig en uiteindelijk is besloten samen te gaan werken. Fernhout gaat ons als vereniging helpen zoeken naar een nieuwe verzorger en zij zullen waar het kan ondersteuning bieden op het gebied van fysio-gerelateerde behandelingen. Daarnaast gaan we de komende periode bekijken waar we nog meer iets voor elkaar kunnen betekenen daar beide partijen hiervoor openstaan”.

Ook Ron Fernhout, eigenaar van Fernhout Fysiotherapie, is in zijn nopjes met de samenwerking: “Ik vind het erg leuk om een samenwerking aan te gaan met de enthousiaste mensen die bij Deltasport rondlopen. Daarnaast vind ik het ook leuk om een Vlaardingse club met een rijke geschiedenis en mooie toekomstplannen te helpen”.

Deltasport heeft de keuze gemaakt om het woord ‘sponsoring’ te veranderen in ‘partnership’, iets dat voor de vereniging een belangrijke omschakeling is. “Wij willen de bedrijven laten zien dat wij niet enkel geld komen halen maar dat er een wisselwerking moet zijn tussen twee partijen. Een partnership kan naast een bedrag voor sponsoring ook bestaan uit het uitwisselen van bepaalde diensten, waarbij wij als vereniging ook openstaan voor wederdiensten naast het maken van reclame en het tonen van advertenties. Door het innemen van dit standpunt hopen wij meerdere (lokale) bedrijven uit te dagen de samenwerking met Deltasport aan te gaan”, aldus Marjon Lammers.

Ben jij als ondernemer of manager uitgedaagd en zou jij graag de mogelijkheden willen bespreken betreft het aangaan van een partnership met Deltasport?

Stuur een e-mail naar sponsoring@svdeltasport.nl of neem contact op per telefoon via 06-48 46 83 62 of 06-51 41 57 45.

Bron: Redactie Deltasport

Lees meer over:
#Deltasport #samenwerken #partnership

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!