Deltasport & Vlaardingen In Beweging gaan samenwerking aan

18 september 2020 11:00

Ramon Vink

Het bestuur van Deltasport heeft al vaker uitgesproken dat het graag weer een jeugdafdeling zou willen beginnen. Afgelopen zomer heeft de vereniging al twee Jeugdvoetbaldagen georganiseerd en in het seizoen 20/21 zal dit kracht bijgezet worden door voetbalclinics te organiseren in samenwerking met Vlaardingen In Beweging.

Vlaardingen In Beweging (kortweg ViB) heeft vorige maand de Jeugd Sportkalender voor het seizoen 2020/21 bekend gemaakt. Deltasport zal komend seizoen in totaal drie clinics vertegenwoordigen voor jongeren uit groep 1 t/m 8. Het is de bedoeling deze kinderen geheel vrijblijvend kennis te laten maken met voetbal zodat zij kunnen ondervinden of zij deze sport willen beoefenen. Wij zijn als Deltasport zeer trots dat wij bij dit initiatief van ViB zijn betrokken en kunnen niet wachten om de kinderen te verwelkomen.

De clinics bij Deltasport worden georganiseerd op zaterdag 17 oktober 2020, op zaterdag 27 februari 2021 en op zaterdag 1 mei 2021. Voorzitter Ramon Vink is in z’n nopjes met de samenwerking: “Doordat wij afgelopen zomer al tweemaal de Deltasport Jeugdvoetbaldag hebben georganiseerd kwam de vraag vanuit ViB of wij mee wilde doen aan dit initiatief. Zodra wij een nieuw clubgebouw hebben willen wij zeker weer jeugdvoetbal herintroduceren bij onze club en dus leek het ons een mooie mogelijkheid om alvast wat clinics voor de kinderen te organiseren. Zodoende kunnen zij kennis maken met de sport voetbal en met Deltasport als vereniging”.

De inschrijvingen voor deze clinics lopen via ViB. Kijk op https://www.stichtingvib.nl/activiteiten/clinic-aanbod-sportaanbieders/ voor meer informatie over deze dagen en hopelijk mogen wij enorm veel kinderen op het sportcomplex van Deltasport welkom heten!

Bron: Redactie Deltasport

Lees meer over:
#Deltasport #samenwerken #partnership

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!