Davi Lizardo van Deltasport naar club in 2e divisie Slowakije

2 oktober 2020 20:15

Ramon Vink

Afgelopen zomer besloot Davi Lizardo de stap naar Deltasport in Vlaardingen te maken maar helaas heeft de Broekpolderploeg niet lang van deze samenwerking mogen genieten. Lizardo heeft een mooie aanbieding gekregen om als professioneel speler zijn carrière te vervolgen bij Partizan Bardejov, uitkomend in de Slowaakse 2e divisie. Deltasport begrijpt dat dit een hele mooie kans is waardoor de club heeft besloten Lizardo z’n lidmaatschap te beëindigen om hem zo de mogelijkheid te geven om zijn dromen na te jagen!

Lizardo liet in de voorbereiding al een aantal mooie dingen zien en ook het begin van de competitie was veelbelovend. De kans om als amateurvoetballer een stap te maken naar de 2e divisie in Slowakije om als professioneel voetballer aan de slag te gaan is er één die niet vaak voorbijkomt. Het bestuur van Deltasport heeft besloten zich solidair op te stellen en de weg vrij te maken voor Lizardo om deze stap te maken. Binnen een aantal dagen is alles rondgekomen en kan Lizardo zich nu officieel speler van Partizan Bardejov noemen.

Trainer Ton Pattinama: “Als er een kans zich voordoet als deze dan mag je dit mijns inziens niet in de weg staan, ook al had ik Davi er graag bijgehouden dit seizoen. Hij heeft mij persoonlijk om advies gevraagd en ik heb hem aangegeven dat hij deze kans moet pakken. Hij heeft inmiddels, wegens de Corona maatregelen en het snel moeten handelen, via de groepsapp afscheid genomen van de groep en hen een hart onder de riem gestoken voor dit seizoen. Het is mooi om te zien dat iedereen hem deze stap gunt”.

davi.jpeg

Bron: Redactie Deltasport

Lees meer over:
#Deltasport

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!