Update gang van zaken medio februari 2021

27 februari 2021 14:30

Ramon Vink

In deze vreemde tijden is het moeilijk om met iedereen in contact te blijven. Normaal zien we elkaar minimaal één keer in de week bij de club en zijn we op de hoogte van het wel en wee van elkaar en de vereniging. Hopelijk gaat het goed met jullie en kunnen wij elkaar binnenkort weer zien. Door middel van een regelmatig verschijnende nieuwsbrief willen we jullie zo goed als mogelijk op de hoogte houden van wat er gaande is binnen de vereniging en waar het bestuur mee bezig is in deze maanden. Deze nieuwsbrief zal vanaf begin april iedere maand online te vinden zijn op de website en onze social mediakanalen.

Het zal niet als een daverende verrassing komen maar het is hard werken om de vereniging overeind te houden nu er nagenoeg geen inkomsten zijn en de meeste kosten gewoon doorlopen. Gelukkig kunnen we gebruik maken van een aantal steunfondsen, maar er gaat helaas nog steeds meer uit dan dat er binnenkomt. Vanuit het bestuur worden deze fondsen scherp in de gaten gehouden zodat wij niets missen op dit vlak.

Wat betreft de bouw van een nieuw clubhuis zijn we inmiddels stevig in gesprek met de gemeente. Vooralsnog kunnen wij nog niet veel melden maar wij zijn zeer positief gestemd dat er spoedig meer duidelijkheid is en dat er gebouwd kan gaan worden. Er is zoals Mark Rutte zei licht aan het einde van de tunnel.

Er is ook goed nieuws wat betreft de technische staf. De hoofdtrainer, de teamleider en de verzorger hebben aangegeven komend seizoen verder te willen gaan bij Deltasport! Het bestuur van Deltasport is hier zeer content mee. De keeperstrainer en de assistent-trainer zullen echter de club gaan verlaten waardoor beide functies voor komend seizoen vacant zullen zijn. De zoektocht is al gestart dus waarschijnlijk is daar binnenkort ook iets over te melden. Mocht jij iemand weten die één van deze posities zou willen invullen dan kan er altijd contact opgenomen worden met het bestuur.

De vrijwilligers gaan ondertussen rustig door en hebben al de nodige verbeteringen aangebracht in de kleedkamers en de kantine. Ook de banken voor buiten zijn in de clubkleuren geverfd zodat we er straks weer netjes bij zitten.

Dit was even een korte update over de gang van zaken. Wij hopen dat de club snel weer open mag zodat we onze leden nog het één en ander aan kunnen bieden. Dit is echter afhankelijk van onze regering.

Zodra wij meer nieuws hebben zullen wij dit delen via onze website en onze social mediakanalen. Voor nu blijf gezond en vergeet niet; ‘Altijd blijven lachen’.

Met sportieve groet,

Het bestuur van sv Deltasport

Bron: Redactie Deltasport

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!