Ton Pattinama ook seizoen 2021/22 hoofdtrainer Deltasport

27 februari 2021 17:00

Ramon Vink

Het bestuur van Deltasport kan met trots en grote blijdschap melden dat het overeenstemming heeft bereikt met hoofdtrainer Ton Pattinama om ook volgend seizoen de scepter te zwaaien op Sportpark Broekpolder. In zijn kielzog hebben vooralsnog teamleider Alfonso Soler en verzorger Erik Sanders, die afgelopen seizoen begon aan zijn avontuur bij Deltasport, laten weten graag verder te gaan bij Deltasport.

Ton staat inmiddels, na een korte periode afwezig, al ruim 21 jaar voor de groep bij Deltasport en hij krijgt er voorlopig nog geen genoeg van: “Ik heb het nog steeds enorm naar mijn zin bij Deltasport en dus heb ik samen met het bestuur besloten om minimaal nog een jaar door te gaan. Het seizoen 20/21 is uiteindelijk een domper geworden omdat we het seizoen niet af kunnen maken, maar hopelijk kunnen we komend seizoen weer lekker aan de gang met deze mooie selectie”, aldus Ton.

Inmiddels heeft het bestuur van Deltasport ook de bevestiging gehad dat teamleider Alfonso Soler en verzorger Erik Sanders minimaal een jaar langer te vinden zullen zijn op Sportpark Broekpolder. Alfonso Soler is bij de terugkeer van Ton Pattinama meegekomen en zit inmiddels al heel wat jaartjes bij onze vereniging. Erik Sanders heeft afgelopen seizoen de honneurs waargenomen als verzorger, maar vanwege de Corona perikelen heeft Erik nog geen volledig seizoen kunnen draaien. Dit hoopt hij komend seizoen wel te gaan doen.

Helaas moeten we komend seizoen wel afscheid nemen van assistent-trainer Willem Klijnoot en keeperstrainer Tobias Duifhuijsen. Willem heeft besloten te stoppen om meer tijd te kunnen stoppen in zijn eigen bedrijf en voor Tobias is het steeds lastiger te combineren met het trainen van zijn twee zoons. Hier zal hij zich komend seizoen meer op gaan richten waardoor er helaas geen tijd overblijft om bij Deltasport te blijven. Het bestuur van Deltasport wenst beide een zeer mooie toekomst toe en bedankt hen voor bewezen diensten op Sportpark Broekpolder.

Bron: Redactie Deltasport

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!