Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Albert Heijn spaaractie

9 september 0:30  Vanaf 13 september a.s. kunnen de leden maar ook familie en vrienden van leden via de AH app bij boodschappen 3 weken lang sparen voor onze mooie club. Ook kunnen er mooie prijzen geworden! Zo doe je mee Download de AH app als je deze nog niet hebt. Ga naar de Voetbalpassie tegel onder 'Mijn Albert Heijn' op het beginscherm van de AH app. Bevestig je deelname aan Voetbalpassie en kies je voetbalclub. Bevestig dat je mee wil doen aan de winactie. Zo ben je klaar om te sparen en maak je automatisch kans. Deze prijzen kun je winnen Maak kans op vette voetbalprijzen zoals: 100 tickets voor het Nederlands elftal Backstage stadium tours, inclusief rondleiding, diner en wedstrijd Een Clinic op de KNVB campus voor 30-50 personen Ballenjongen of meisje tijdens de wedstrijden van Oranje Bekijk hier de actievoorwaarden van de winactie. Start met sparen vanaf 13 september Heb je je aangemeld voor Voetbalpassie in de AH app? Dan spaar je van 13 september t/m 3 oktober voor de voetbalclub die jij wil steunen. Bij iedere €1 aan deelnemende producten spaar je 1 punt. En bij een volle spaarkaart van 10 punten sponsor je je club al met €1. Doneer iedere volle spaarkaart zo snel mogelijk, dan zie je het saldo van jouw club meteen oplopen. Deelnemende producten Spaar Voetbalpassie punten bij iedere €1 aan alle deelnemende merken, al het verse fruit, alle winkel afgebakken broodjes en Alle AH Goudse kaas van de zelfbedieningsafdeling. Sparen kan bij alle Albert Heijn en AH to go winkels in Nederland en bij online bestellingen. https://www.ah.nl/acties/voetbalpassie

12x gelezen

Ledenactie sponsor Sportcentrum Vlaardingen & Sportcentrum Polderpoort

1 september 17:00  Onze sponsor Sportcentrum Vlaardingen & locatie Polderpoort zijn in een nieuw jasje gestoken. Zij hebben een mooie actie met het verenigingsfitness voor alle leden van sv Deltasport.

14x gelezen

Deltasport 1 sleept 1e prijs van het seizoen binnen.

29 augustus 14:15  Deltasport wint Elbert Bijl toernooi van HBSS Na de overwinning op Zwarte Pijl mocht Deltasport het opnemen in de finale tegen HBSS. Deltasport speelde een matige wedstrijd, het zijn de Schiedammers die de eerste kansen creërde. De twee ploegen gingen met 0-0 de rust in. Pas in de tweede helft kwam de wedstrijd pas los. Na een fout van de verdediging leidde dat tot een penalty. Klepke bracht HBSS op voorsprong vanaf de penaltystip. Na wat pijntjes bij sommige spelers van Deltasport bracht trainer Ton Patinama, Leo en Carlos Ramos in de ploeg. Later in de tweede helft kwam er een voorzet en de verdediger van HBSS kopte de bal in eigen doel 1-1. De Vlaardingers hadden het lastig tegen HBSS onder leiding van Toon Wolters. Na een kwartier voor tijd scoorde oud speler Zimmerman de 2-1 voor HBSS. Na die goal bracht Deltasport gelijk 3 nieuwe Vlaardingse jongens in Jurre Janson, Milan van Engelen en Dylan Storm. Deltasport ging aanvallender spelen en scoorde. De invaller Jurre Janson speelde 2 tegenstanders uit en scoorde buiten de 16 meter de 2-2 binnen. Na 90 minuten was de wedstrijd nog niet beslist dus moest het aankomen op penaltys. Aanvoerder Jordao Pattinama begon de penaltyserie en schoot hem beheerst binnen. Na 4 penalty's besliste Carlos Ramos de wedstrijd en prolongeerde de Vlaardingers het Elbert Bijl toernooi. Fotograaf : Jeffrey Groenendijk

309x gelezen

Deltasport 1 wint oefenwedstrijd tegen IJVV de Zwervers

22 augustus 11:45  Deltasport 1 heeft gisterenmiddag met 2-1 gewonnen van IJVV de Zwervers uit IJsselmonde. Na een stroef begin en een 1-0 achterstand tegen een tegenstander die al wat langer bezig is dan Delta, kwamen we steeds beter in ons spel en na een aantal kansen aan de kant van Delta was er een aanval over een aantal schijven, die resulteerde dan ook in de 1-1 via een afstandsschot van Chris Zaide. In de 2e helft een duidelijk sterker Delta die de tegenstander constant onder druk hield en na een bekeken schotje van Brian de Leon stond er dan ook de 1-2 voor Delta op het scorebord. Hierna een sterker Deltasport die via een 6-tal wissels, (waarvan 4 jonge spelers die al regelmatig meetrainde maar het direct oppakte) en Deltasport de wedstrijd geroutineerd uitspeelde. De trainer was gematigd tevreden na 2 zware trainingsweken maar zag veel goede dingen waar we mee verder kunnen. Na de wedstrijd nog een gezellige bbq waar we allemaal uitgenodigd waren,waaronder ook de veeltallige aanwezige Deltasupporters.

54x gelezen

Zaterdag 7 augustus 7 tegen 7 toernooi

5 augustus 10:00  Zaterdag 7 augustus trappen we om 12.00 uur af voor ons zeven tegen zeven toernooi ! Je bent van harte welkom om de teams te komen aanmoedigen .

34x gelezen

Jeugd Clinic bij Delta

2 mei 11:30  Zaterdag 1 mei was er een clinic voor de jeugd bij Deltasport . Er waren negen kinderen in verschillende leeftijden die een gevarieerde training kregen van oefenmeesters Ton en Willem . De pret straalde er bij de deelnemers en trainers vanaf . Er is dan ook besloten om het op zaterdag 8 mei een vervolg te geven . Mocht U dochter of zoon belangstelling hebben om mee te doen kunnen ze zich aanmelden op voorzitter@svdeltasport.nl . We beginnen om 10 uur dus misschien tot volgende week!

183x gelezen

Deltasport 90 jaar de mensen achter de club

27 april 11:45  De club bestaat 90 jaar en in deze serie willen we wat prominente leden voor het voetlicht brengen die er voor gezorgd hebben dat de club is zoals hij is , een mooi maar bovenal gezellige vereniging . We beginnen met iemand die een ieder kent ,Nicoline van der Hoek Hoe lang ben je al bij de club? Ik ben vanaf 1987, eerst bij DSS , bij de club , zolang loop ik al met mijn man Riks van der Hoek mee. Wat heb je zoal gedaan bij en voor de club? Ik heb onder andere achter de bar gestaan,ik deed de schoonmaak en de was en verzorg nog steeds de inkoop voor de kantine. Wat zijn je mooiste momenten bij de club? Ja dat zijn er zoveel maar vooral rond de Sinterklaas en de jeugdkampen vond ik heel mooi . Ook de bekerzege op Willem2 was heel mooi,de drukte er omheen en de winst uiteraard. Hoe zie je de toekomst van Delta? Ik heb een goed gevoel bij het bestuur,zoals het nu gaat en ben trots op het grote aantal vrijwilligers die het best voor hebben met de club en heb er vertrouwen in dat we weer gaan groeien Heb je nog wensen voor Delta? Dat we een gezonde club blijven.

518x gelezen

Gezocht : Meiden met kicksen

11 april 13:45  Bij SV Deltasport zijn we op zoek naar dames om een elftal te vormen , maar ook nog naar jeugdteams en vrienden teams . Iedereen is welkom bij de Broekpolder club . Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met Jesse Goudriaan via het mailadres jesse.goudriaan@hotmail.com of met trainer en hoofd technische zaken ( en oud prof voetballer !) Ton Pattinama via technischezaken@svdeltasport.nl. Meer weten over Deltasport bezoek dan onze website www.svdeltasport.nl

213x gelezen

Deltasport &Partners 🔴⚫️💪

11 april 12:00  Wat is Deltasport zonder haar Partners? Sponsoring en steun in wat voor vorm dan ook kunnen we in deze moeilijke tijd goed gebruiken . Graag willen we dan ook onze partner Jabreco bv , Electronica in Vlaardingen bedanken voor de mooie verlichting in ons clubgebouw . Klasse Bert 👏 Wat zijn onze partners zonder Deltasport ? In deze moeilijke tijd kunnen onze partners onze steun ook heel goed gebruiken . Graag willen we deze keer Jofel aan de Plas in Vlaardingen onder de aandacht brengen die een steuntje in de rug goed kan gebruiken . Vanaf donderdag t/m zondag 12.00 uur kun je een bestelling plaatsen voor een heerlijke take away of bezorging . Dit kan telefonisch of app alvast je bestelling door ! Telefoon 06-15215348 #jofel#jofeletenendrinken#takeaway

188x gelezen

Cees Westdijk nieuwe keepers/assistent trainer van Deltasport

2 april 16:30  We zijn verheugd om te kunnen melden dat we in de persoon van Cees Westdijk een nieuwe keepers/ assistent trainer hebben we gevonden. Cees heeft al eerder de keepers van Deltasport getraind waaronder Tobias Duifhuisen ,de huidige keepers trainer. Cees is geen onbekende van hoofd trainer Ton Pattinama die al eerder met hem samenwerkte bij SCO 69 en Deltasport . Na enige omzwervingen bij vv Hekelingen en Rijnmond Hoogvlietsport is hij nu weer terug bij Deltasport . Bij deze wensen we Cees veel geluk en plezier bij het altijd gezellige Deltasport !

272x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!