Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Jeugd Clinic bij Delta

2 mei 11:30  Zaterdag 1 mei was er een clinic voor de jeugd bij Deltasport . Er waren negen kinderen in verschillende leeftijden die een gevarieerde training kregen van oefenmeesters Ton en Willem . De pret straalde er bij de deelnemers en trainers vanaf . Er is dan ook besloten om het op zaterdag 8 mei een vervolg te geven . Mocht U dochter of zoon belangstelling hebben om mee te doen kunnen ze zich aanmelden op voorzitter@svdeltasport.nl . We beginnen om 10 uur dus misschien tot volgende week!

142x gelezen

Deltasport 90 jaar de mensen achter de club

27 april 11:45  De club bestaat 90 jaar en in deze serie willen we wat prominente leden voor het voetlicht brengen die er voor gezorgd hebben dat de club is zoals hij is , een mooi maar bovenal gezellige vereniging . We beginnen met iemand die een ieder kent ,Nicoline van der Hoek Hoe lang ben je al bij de club? Ik ben vanaf 1987, eerst bij DSS , bij de club , zolang loop ik al met mijn man Riks van der Hoek mee. Wat heb je zoal gedaan bij en voor de club? Ik heb onder andere achter de bar gestaan,ik deed de schoonmaak en de was en verzorg nog steeds de inkoop voor de kantine. Wat zijn je mooiste momenten bij de club? Ja dat zijn er zoveel maar vooral rond de Sinterklaas en de jeugdkampen vond ik heel mooi . Ook de bekerzege op Willem2 was heel mooi,de drukte er omheen en de winst uiteraard. Hoe zie je de toekomst van Delta? Ik heb een goed gevoel bij het bestuur,zoals het nu gaat en ben trots op het grote aantal vrijwilligers die het best voor hebben met de club en heb er vertrouwen in dat we weer gaan groeien Heb je nog wensen voor Delta? Dat we een gezonde club blijven.

451x gelezen

Gezocht : Meiden met kicksen

11 april 13:45  Bij SV Deltasport zijn we op zoek naar dames om een elftal te vormen , maar ook nog naar jeugdteams en vrienden teams . Iedereen is welkom bij de Broekpolder club . Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met Jesse Goudriaan via het mailadres jesse.goudriaan@hotmail.com of met trainer en hoofd technische zaken ( en oud prof voetballer !) Ton Pattinama via technischezaken@svdeltasport.nl. Meer weten over Deltasport bezoek dan onze website www.svdeltasport.nl

168x gelezen

Deltasport &Partners 🔴⚫️💪

11 april 12:00  Wat is Deltasport zonder haar Partners? Sponsoring en steun in wat voor vorm dan ook kunnen we in deze moeilijke tijd goed gebruiken . Graag willen we dan ook onze partner Jabreco bv , Electronica in Vlaardingen bedanken voor de mooie verlichting in ons clubgebouw . Klasse Bert 👏 Wat zijn onze partners zonder Deltasport ? In deze moeilijke tijd kunnen onze partners onze steun ook heel goed gebruiken . Graag willen we deze keer Jofel aan de Plas in Vlaardingen onder de aandacht brengen die een steuntje in de rug goed kan gebruiken . Vanaf donderdag t/m zondag 12.00 uur kun je een bestelling plaatsen voor een heerlijke take away of bezorging . Dit kan telefonisch of app alvast je bestelling door ! Telefoon 06-15215348 #jofel#jofeletenendrinken#takeaway

147x gelezen

Cees Westdijk nieuwe keepers/assistent trainer van Deltasport

2 april 16:30  We zijn verheugd om te kunnen melden dat we in de persoon van Cees Westdijk een nieuwe keepers/ assistent trainer hebben we gevonden. Cees heeft al eerder de keepers van Deltasport getraind waaronder Tobias Duifhuisen ,de huidige keepers trainer. Cees is geen onbekende van hoofd trainer Ton Pattinama die al eerder met hem samenwerkte bij SCO 69 en Deltasport . Na enige omzwervingen bij vv Hekelingen en Rijnmond Hoogvlietsport is hij nu weer terug bij Deltasport . Bij deze wensen we Cees veel geluk en plezier bij het altijd gezellige Deltasport !

236x gelezen

Deltasport 90 jaar

1 april 19:00   Vandaag bestaat Deltasport 90 jaar , helaas kan er geen feest gevierd worden maar dit gaan we uiteraard later vieren.

131x gelezen

Ton Pattinama ook seizoen 2021/22 hoofdtrainer Deltasport

27 februari 17:00  Het bestuur van Deltasport kan met trots en grote blijdschap melden dat het overeenstemming heeft bereikt met hoofdtrainer Ton Pattinama om ook volgend seizoen de scepter te zwaaien op Sportpark Broekpolder. In zijn kielzog hebben vooralsnog teamleider Alfonso Soler en verzorger Erik Sanders, die afgelopen seizoen begon aan zijn avontuur bij Deltasport, laten weten graag verder te gaan bij Deltasport.meer »

127x gelezen

Update gang van zaken medio februari 2021

27 februari 14:30  In deze vreemde tijden is het moeilijk om met iedereen in contact te blijven. Normaal zien we elkaar minimaal één keer in de week bij de club en zijn we op de hoogte van het wel en wee van elkaar en de vereniging. Hopelijk gaat het goed met jullie en kunnen wij elkaar binnenkort weer zien. Door middel van een regelmatig verschijnende nieuwsbrief willen we jullie zo goed als mogelijk op de hoogte houden van wat er gaande is binnen de vereniging en waar het bestuur mee bezig is in deze maanden. Deze nieuwsbrief zal vanaf begin april iedere maand online te vinden zijn op de website en onze social mediakanalen.meer »

105x gelezen

Davi Lizardo van Deltasport naar club in 2e divisie Slowakije

2 oktober 20:15  Afgelopen zomer besloot Davi Lizardo de stap naar Deltasport in Vlaardingen te maken maar helaas heeft de Broekpolderploeg niet lang van deze samenwerking mogen genieten. Lizardo heeft een mooie aanbieding gekregen om als professioneel speler zijn carrière te vervolgen bij Partizan Bardejov, uitkomend in de Slowaakse 2e divisie. Deltasport begrijpt dat dit een hele mooie kans is waardoor de club heeft besloten Lizardo z’n lidmaatschap te beëindigen om hem zo de mogelijkheid te geven om zijn dromen na te jagen!meer »

941x gelezen

COVID-19 maatregelen Deltasport voor komende periode

1 oktober 14:00  Iedereen is maandagavond getuige geweest van de persconferentie die Premier Rutte en Minister de Jonge hebben gehouden over nieuwe, strengere maatregelen om het COVID-19 virus tegen te gaan. Helaas hebben wij als voetbalvereniging ook een aantal eisen opgelegd gekregen waardoor er in ieder geval tot 20 oktober 2020 een stuk minder mogelijk is op Sportcomplex Broekpolder. Om de leden duidelijkheid te verschaffen volgen de regels die het bestuur van Deltasport heeft opgesteld n.a.v. noodverordening uit onze regio.meer »

603x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!