Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Gezocht : Meiden met kicksen

11 april 13:45  Bij SV Deltasport zijn we op zoek naar dames om een elftal te vormen , maar ook nog naar jeugdteams en vrienden teams . Iedereen is welkom bij de Broekpolder club . Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met Jesse Goudriaan via het mailadres jesse.goudriaan@hotmail.com of met trainer en hoofd technische zaken ( en oud prof voetballer !) Ton Pattinama via technischezaken@svdeltasport.nl. Meer weten over Deltasport bezoek dan onze website www.svdeltasport.nl

22x gelezen

Deltasport &Partners 🔴⚫️💪

11 april 12:00  Wat is Deltasport zonder haar Partners? Sponsoring en steun in wat voor vorm dan ook kunnen we in deze moeilijke tijd goed gebruiken . Graag willen we dan ook onze partner Jabreco bv , Electronica in Vlaardingen bedanken voor de mooie verlichting in ons clubgebouw . Klasse Bert 👏 Wat zijn onze partners zonder Deltasport ? In deze moeilijke tijd kunnen onze partners onze steun ook heel goed gebruiken . Graag willen we deze keer Jofel aan de Plas in Vlaardingen onder de aandacht brengen die een steuntje in de rug goed kan gebruiken . Vanaf donderdag t/m zondag 12.00 uur kun je een bestelling plaatsen voor een heerlijke take away of bezorging . Dit kan telefonisch of app alvast je bestelling door ! Telefoon 06-15215348 #jofel#jofeletenendrinken#takeaway

24x gelezen

Cees Westdijk nieuwe keepers/assistent trainer van Deltasport

2 april 16:30  We zijn verheugd om te kunnen melden dat we in de persoon van Cees Westdijk een nieuwe keepers/ assistent trainer hebben we gevonden. Cees heeft al eerder de keepers van Deltasport getraind waaronder Tobias Duifhuisen ,de huidige keepers trainer. Cees is geen onbekende van hoofd trainer Ton Pattinama die al eerder met hem samenwerkte bij SCO 69 en Deltasport . Na enige omzwervingen bij vv Hekelingen en Rijnmond Hoogvlietsport is hij nu weer terug bij Deltasport . Bij deze wensen we Cees veel geluk en plezier bij het altijd gezellige Deltasport !

66x gelezen

Deltasport 90 jaar

1 april 19:00   Vandaag bestaat Deltasport 90 jaar , helaas kan er geen feest gevierd worden maar dit gaan we uiteraard later vieren.

42x gelezen

Ton Pattinama ook seizoen 2021/22 hoofdtrainer Deltasport

27 februari 17:00  Het bestuur van Deltasport kan met trots en grote blijdschap melden dat het overeenstemming heeft bereikt met hoofdtrainer Ton Pattinama om ook volgend seizoen de scepter te zwaaien op Sportpark Broekpolder. In zijn kielzog hebben vooralsnog teamleider Alfonso Soler en verzorger Erik Sanders, die afgelopen seizoen begon aan zijn avontuur bij Deltasport, laten weten graag verder te gaan bij Deltasport.meer »

59x gelezen

Update gang van zaken medio februari 2021

27 februari 14:30  In deze vreemde tijden is het moeilijk om met iedereen in contact te blijven. Normaal zien we elkaar minimaal één keer in de week bij de club en zijn we op de hoogte van het wel en wee van elkaar en de vereniging. Hopelijk gaat het goed met jullie en kunnen wij elkaar binnenkort weer zien. Door middel van een regelmatig verschijnende nieuwsbrief willen we jullie zo goed als mogelijk op de hoogte houden van wat er gaande is binnen de vereniging en waar het bestuur mee bezig is in deze maanden. Deze nieuwsbrief zal vanaf begin april iedere maand online te vinden zijn op de website en onze social mediakanalen.meer »

41x gelezen

Davi Lizardo van Deltasport naar club in 2e divisie Slowakije

2 oktober 20:15  Afgelopen zomer besloot Davi Lizardo de stap naar Deltasport in Vlaardingen te maken maar helaas heeft de Broekpolderploeg niet lang van deze samenwerking mogen genieten. Lizardo heeft een mooie aanbieding gekregen om als professioneel speler zijn carrière te vervolgen bij Partizan Bardejov, uitkomend in de Slowaakse 2e divisie. Deltasport begrijpt dat dit een hele mooie kans is waardoor de club heeft besloten Lizardo z’n lidmaatschap te beëindigen om hem zo de mogelijkheid te geven om zijn dromen na te jagen!meer »

750x gelezen

COVID-19 maatregelen Deltasport voor komende periode

1 oktober 14:00  Iedereen is maandagavond getuige geweest van de persconferentie die Premier Rutte en Minister de Jonge hebben gehouden over nieuwe, strengere maatregelen om het COVID-19 virus tegen te gaan. Helaas hebben wij als voetbalvereniging ook een aantal eisen opgelegd gekregen waardoor er in ieder geval tot 20 oktober 2020 een stuk minder mogelijk is op Sportcomplex Broekpolder. Om de leden duidelijkheid te verschaffen volgen de regels die het bestuur van Deltasport heeft opgesteld n.a.v. noodverordening uit onze regio.meer »

498x gelezen

Deltasport & Vlaardingen In Beweging gaan samenwerking aan

18 september 11:00  Het bestuur van Deltasport heeft al vaker uitgesproken dat het graag weer een jeugdafdeling zou willen beginnen. Afgelopen zomer heeft de vereniging al twee Jeugdvoetbaldagen georganiseerd en in het seizoen 20/21 zal dit kracht bijgezet worden door voetbalclinics te organiseren in samenwerking met Vlaardingen In Beweging.meer »

231x gelezen

Fernhout Fysiotherapie verbindt zich aan Deltasport

24 juli 18:00  Deltasport en Fernhout Fysiotherapie gaan de handen ineenslaan en hebben besloten een samenwerking aan te gaan voor de komende jaren. Beide partijen waren het snel eens en gaven aan een partnership aan te willen gaan. Dit partnership bevat onder andere een stuk ondersteuning vanuit de fysiopraktijk betreft de verzorging en behandelingen bij de leden van Deltasport. De Broekpolderclub is enorm content met deze samenwerking en is trots op het feit dat een gerenommeerde partij als Fernhout Fysiotherapie het partnership aan wil gaan.meer »

329x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!