Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Wedstrijd voor de VR Rijnmond CUP tegen VFC van 12-10-2021 wordt verplaatst naar dinsdag 26 oktober 2021.

Wedstrijd van vanavond 12 oktober verplaatst

12 oktober 15:30  De wedstrijd van vanavond 12 oktober tegen VFC is verplaatst naar 26 oktober .

17x gelezen

Balsponsor sv Deltasport - vv Rozenburg

8 oktober 15:30  Balsponsor 9 oktober 2021: Sportcentrum Vlaardingen & Polderpoort Vlaardingen Bij Sportcentrum Vlaardingen zijn er altijd meerdere sportadviseurs tot uw beschikking. Zij zijn er om u van dienst te zijn. Bij de receptie van Sportcentrum Vlaardingen kunt u een afspraak maken voor een instructieles. De sportadviseurs helpen u met het opstarten van een, voor u, geschikt programma. Natuurlijk kunt u altijd bij hun terecht voor een vraag, een opmerking of zomaar een praatje. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken om uw programma te evalueren of aan te passen. Verenigingsfitness Sportcentrum Vlaardingen ondersteunt sportverenigingen met het behalen van hun doelen. Zo hebben wij ook voor onze leden samenwerkingsverband, zodat wij kunnen komen sporten bij beide locaties.

16x gelezen

Heerlijk eten bij Tim Hong

30 september 16:45  Voor een leuke avond en lekker eten kun je terecht bij onze sponsor Tim Hong in Vlaardingen .

31x gelezen

Ode aan een nieuw seizoen

22 september 15:00  Wij als club mogen trots zijn waar we staan na dit coronajaar en zijn blij met de groei van onze club ! We kijken uit naar een positief seizoen 🔴⚫❤️ Deltasport een naam van een club, maar ook een naam van een thuis voor een ieder. Een voetbalclub met historie sinds 1990 en een rijk verleden vanaf 1931. Prijzen gewonnen en prijzen verloren, vaak genoeg gepromoveerd maar ook gedegradeerd en nu staan we aan de start van een nieuw seizoen. Afgelopen seizoen was misschien wel het gekste seizoen wat we als club hebben meegemaakt, het verlangen was dus nog nooit zo groot om weer naar nieuwe uitdagingen te kijken want die zijn er nou eenmaal bij een club als deltasport. Maar voor het rood-zwarte blijf je knokken, de liefde van de club gaat nooit weg. Dit jaar starten we het jaar met 7 elftallen een ongekende luxe maar ons zeker niet vreemd kijkend naar vroeger. Ook hebben we weer een 1ste elftal met jonge talenten en echte vedettes die het dit seizoen weer mogen laten zien. De 2e klasse wordt het dit jaar met 2 derby's erin dus genieten gaan we zeker ! De competitie zal aanstaande zaterdag aanvangen en we wensen alle Deltasport teams veel succes met hun weg naar het kampioenschap !!!! Laten we er vooral een mooi seizoen van maken met vele feestjes, overwinningen en mooie zaterdagen, maar draag vooral het logo met trots op je borst en werk voor elke overwinning keihard ! Alleen dan pas je bij ons wereldcluppie van Rood en Zwart !!!!! Ondergetekend Jessy Zwanenburg

37x gelezen

Albert Heijn spaaractie

9 september 0:30  Vanaf 13 september a.s. kunnen de leden maar ook familie en vrienden van leden via de AH app bij boodschappen 3 weken lang sparen voor onze mooie club. Ook kunnen er mooie prijzen geworden! Zo doe je mee Download de AH app als je deze nog niet hebt. Ga naar de Voetbalpassie tegel onder 'Mijn Albert Heijn' op het beginscherm van de AH app. Bevestig je deelname aan Voetbalpassie en kies je voetbalclub. Bevestig dat je mee wil doen aan de winactie. Zo ben je klaar om te sparen en maak je automatisch kans. Deze prijzen kun je winnen Maak kans op vette voetbalprijzen zoals: 100 tickets voor het Nederlands elftal Backstage stadium tours, inclusief rondleiding, diner en wedstrijd Een Clinic op de KNVB campus voor 30-50 personen Ballenjongen of meisje tijdens de wedstrijden van Oranje Bekijk hier de actievoorwaarden van de winactie. Start met sparen vanaf 13 september Heb je je aangemeld voor Voetbalpassie in de AH app? Dan spaar je van 13 september t/m 3 oktober voor de voetbalclub die jij wil steunen. Bij iedere €1 aan deelnemende producten spaar je 1 punt. En bij een volle spaarkaart van 10 punten sponsor je je club al met €1. Doneer iedere volle spaarkaart zo snel mogelijk, dan zie je het saldo van jouw club meteen oplopen. Deelnemende producten Spaar Voetbalpassie punten bij iedere €1 aan alle deelnemende merken, al het verse fruit, alle winkel afgebakken broodjes en Alle AH Goudse kaas van de zelfbedieningsafdeling. Sparen kan bij alle Albert Heijn en AH to go winkels in Nederland en bij online bestellingen. https://www.ah.nl/acties/voetbalpassie

28x gelezen

Ledenactie sponsor Sportcentrum Vlaardingen & Sportcentrum Polderpoort

1 september 17:00  Onze sponsor Sportcentrum Vlaardingen & locatie Polderpoort zijn in een nieuw jasje gestoken. Zij hebben een mooie actie met het verenigingsfitness voor alle leden van sv Deltasport.

23x gelezen

Deltasport 1 sleept 1e prijs van het seizoen binnen.

29 augustus 14:15  Deltasport wint Elbert Bijl toernooi van HBSS Na de overwinning op Zwarte Pijl mocht Deltasport het opnemen in de finale tegen HBSS. Deltasport speelde een matige wedstrijd, het zijn de Schiedammers die de eerste kansen creërde. De twee ploegen gingen met 0-0 de rust in. Pas in de tweede helft kwam de wedstrijd pas los. Na een fout van de verdediging leidde dat tot een penalty. Klepke bracht HBSS op voorsprong vanaf de penaltystip. Na wat pijntjes bij sommige spelers van Deltasport bracht trainer Ton Patinama, Leo en Carlos Ramos in de ploeg. Later in de tweede helft kwam er een voorzet en de verdediger van HBSS kopte de bal in eigen doel 1-1. De Vlaardingers hadden het lastig tegen HBSS onder leiding van Toon Wolters. Na een kwartier voor tijd scoorde oud speler Zimmerman de 2-1 voor HBSS. Na die goal bracht Deltasport gelijk 3 nieuwe Vlaardingse jongens in Jurre Janson, Milan van Engelen en Dylan Storm. Deltasport ging aanvallender spelen en scoorde. De invaller Jurre Janson speelde 2 tegenstanders uit en scoorde buiten de 16 meter de 2-2 binnen. Na 90 minuten was de wedstrijd nog niet beslist dus moest het aankomen op penaltys. Aanvoerder Jordao Pattinama begon de penaltyserie en schoot hem beheerst binnen. Na 4 penalty's besliste Carlos Ramos de wedstrijd en prolongeerde de Vlaardingers het Elbert Bijl toernooi. Fotograaf : Jeffrey Groenendijk

350x gelezen

Deltasport 1 wint oefenwedstrijd tegen IJVV de Zwervers

22 augustus 11:45  Deltasport 1 heeft gisterenmiddag met 2-1 gewonnen van IJVV de Zwervers uit IJsselmonde. Na een stroef begin en een 1-0 achterstand tegen een tegenstander die al wat langer bezig is dan Delta, kwamen we steeds beter in ons spel en na een aantal kansen aan de kant van Delta was er een aanval over een aantal schijven, die resulteerde dan ook in de 1-1 via een afstandsschot van Chris Zaide. In de 2e helft een duidelijk sterker Delta die de tegenstander constant onder druk hield en na een bekeken schotje van Brian de Leon stond er dan ook de 1-2 voor Delta op het scorebord. Hierna een sterker Deltasport die via een 6-tal wissels, (waarvan 4 jonge spelers die al regelmatig meetrainde maar het direct oppakte) en Deltasport de wedstrijd geroutineerd uitspeelde. De trainer was gematigd tevreden na 2 zware trainingsweken maar zag veel goede dingen waar we mee verder kunnen. Na de wedstrijd nog een gezellige bbq waar we allemaal uitgenodigd waren,waaronder ook de veeltallige aanwezige Deltasupporters.

61x gelezen

Zaterdag 7 augustus 7 tegen 7 toernooi

5 augustus 10:00  Zaterdag 7 augustus trappen we om 12.00 uur af voor ons zeven tegen zeven toernooi ! Je bent van harte welkom om de teams te komen aanmoedigen .

42x gelezen

Jeugd Clinic bij Delta

2 mei 11:30  Zaterdag 1 mei was er een clinic voor de jeugd bij Deltasport . Er waren negen kinderen in verschillende leeftijden die een gevarieerde training kregen van oefenmeesters Ton en Willem . De pret straalde er bij de deelnemers en trainers vanaf . Er is dan ook besloten om het op zaterdag 8 mei een vervolg te geven . Mocht U dochter of zoon belangstelling hebben om mee te doen kunnen ze zich aanmelden op voorzitter@svdeltasport.nl . We beginnen om 10 uur dus misschien tot volgende week!

192x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!